Pro Vobis

 

Pro Vobis
Adresa de email: corina@provobis.ro
Număr telefon: 0755045100
Adresa: Cluj-Napoca, Cluj
Site: www.provobis.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/provobis

Proiecte

Cautam opt voluntari care sa faca parte din echipa de teatru comunitar in proiectul “Piesa de rezistenta: de la spectator la actor“. Aceasta echipa va crea o piesa pe tema dezastrelor naturale, care va fi pusa in scena in patru comunitati rural...
Vrei sa pleci 9 luni ca voluntar EVS in Plasencia, Extremadura Nord, Spania?Stagiul de voluntariat incepe la 1 mai 2015, cand ASOCIACIÓN MULTIDEPORTIVA EUEXIA asteapta 3 voluntari EVS (din Romania, Italia si Suedia).Voluntarii vor organiza activi...

Domenii de activitate

Educație Voluntariat Dezvoltare comunitară

Despre organizație

Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat este de peste 15 ani organizatia care spijina promovarea si dzvoltarea voluntariatului in Romania. Prin proiectele noastre, urmarim aceste directii de actiune:

(1) Networking – Punerea in legatura a diverselor categorii de cetateni (prin intermediul companiilor, institutiilor, ONGurilor la care activeaza, etc.) si oportunitatile de voluntariat din comunitate, cat si racordarea practicilor nationale in domeniul voluntariatului la cele internationale.

(2) Bune practici  – Dezvoltarea de mecanisme multisectoriale inovative si modele de buna practica in domeniul voluntariatului – cu implicarea unor parteneri institutionali (companii, ONGuri, institutii publice precum biblioteci, muzee, scoli, spitale, etc.) – si dezvoltarea unei expertize bogate in managementul programelor de voluntariat in general, cu focus pe voluntari cu competente in domeniul in care lucreaza.

(3) Instrumente - Dezvoltarea de instrumente de benchmarking/evaluare, instruire, standarde de buna practica in domeniul voluntariatului in general si al voluntariatului corporatist in mod special si oferirea de servicii recunoscute in acest sens.

(4) Diseminare - Intarirea pozitiei Pro Vobis ca un centru de know-how, informatii si resurse in domeniul voluntariatului, pentru mass-media, companii, institutii si ONGuri si reflectarea la nivel national si european a miscarii de voluntariat din Romania.

Misiune

Misiunea noastra este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 2