Asociatia ALTERNATIVA 2003

 

Asociatia ALTERNATIVA 2003
Adresa de email: alternativa2003romania@yahoo.com
Număr telefon: 0722777333
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.alternativa2003.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/asociatia.alternativa

Domenii de activitate

Servicii sociale

Despre organizație

Valori: Respectul pentru persoanele cu dizabilităţi se bazează pe cunoaşterea şi înţelegerea situaţiei acestora. Respectul conduce la toleranţă şi la recunoaşterea persoanelor cu dizabilităţi ca cetăţeni cu drepturi egale. Respectarea opiniilor şi opţiunilor persoanelor cu dizabilităţi reprezintă fundamentul autoreprezentării şi a reprezentării intereselor acestora. Solidaritatea între membrii societăţii asigură protecţia şi calitatea serviciilor pentru persoanele cu dizabilităţi. Stabilirea unei solidaritati intre membrii societatii duce la realizarea unei unitati care contribuie la păstrarea şi la dezvoltarea unor valori comune cu respectarea egalitatii de sanse pentru toti. Incluziunea socialareprezintă fundamentul exercitării drepturilor şi a luptei împotriva discriminării persoanelor cu dizabilităţi şi a familiilor acestora. Incluziunea sociala permite persoanelor cu dizabilitati sa duca o viata activa. 

Viziunea Asociatiei - lider al unirii eforturilor tuturor membrilor comunitatii pentru a proteja drepturile umane fundamentale ale tuturor persoanelor cu dizabilitati prin actiuni ce duc la o viata independenta si activa a acestora. 

Servicii acordate beneficiarilor permanent: educatie specializata, pregatire, orientare, formare profesionala, angajare, consiliere, socializare, transport, gazduire, hrana.

Misiune

Misiunea Asociatiei consta in dezvoltarea de servicii menite sa imbunatateasca calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati si sa le sustina integrarea sociala.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0