Asociatia Semper Musica

 

Asociatia Semper Musica
Adresa de email: bogdan.mhai@gmail.com
Număr telefon: 0733037537
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.sempermusica.org
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaSemperMusica?fref=ts

Proiecte

Salut!Hai sa iti spun despre ce este vorba. Noi suntem Asociatia Semper Musica - singura organizatie din Romania finantata de Fundatia MTV Staying Alive din SUA - si in principal ne preocupa activitatea de prevenire HIV in randul tinerilor de liceu. ...

Despre organizație

Asociatia Semper Musica a aparut din nevoia de a fi martori la proiecte cu rezultate reale si palpabile, proiecte la care sa contribuim pentru o schimbare in mai bine! Ne dorim schimbari rapide si de efect prin implicare comunitara. Cand spunem implicare comunitara, ne referim atat la noi, cat si la tine. Nu avem cum sa producem schimbari in mai bine fara ca toti sa contribuim asa ca, speram sa te avem alaturi de noi pe drumul catre schimbarile pe care ni le dorim!

Misiune

Asociatia Semper Musica doreste sa: Reduca numarul de infectii noi cu HIV / ITS in randul tinerilor Reduca somajul in randul tinerilor Reduca discriminarea tinerilor care traiesc cu HIV sau LGBT Creasca nivelul de sanatate al tinerilor in toate aspectele vietii Creasca nivelul de implicare al tinerilor si parintilor acestora in rezolvarea problemelor comunitatii din care fac parte. Semper Musica va realiza aceste lucruri folosind instrumente holistice, oferind informatii specifice si organizand servicii sociale si medicale, prin organizarea de campanii online si offline pentru combaterea discriminarii legate de HIV / SIDA si prin dezvoltarea de proiecte comunitare adresate tinerilor si parintilor acestora cu scopul cresterii nivelului de implicare al acestora in viata comunitatii din care fac parte pentru gasirea de solutii eficiente la problemele intampinate.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1